Sommerklubben 2019

Da er det igjen tid for å starte opp med sommerklubben dette skoleåret. Siste skoledag er fredag 21.06.19. Sommerklubben er i uke 26, uke 31, uke 32 og uke 33. Aktivitetsskolen holder stengt i hele juli.

Aktivitetsskolen åpner igjen 01. august etter sommerferien.

Vi kan nås på tlf: 94159728 (1. klasse) 91557449 (2. klasse) 95151817(3.klasse) og 94792293(4.klasse).

Også i år tilbyr vi både gratis og betalte aktiviteter. Vi på Aktivitetsskolen har valgt noen spennende aktiviteter som vi mener barna kan ha lyst til å delta på.

Praktiske opplysninger

Frist for påmelding er satt til torsdag 16.05 og det er viktig at fristen overholdes. For dere som har lyst til å delta på aktiviteter som koster penger blir det ikke mulig å velge disse etter denne datoen. Ingen leverer penger for aktiviteter ved påmelding. Betalingen vil bli lagt til augustfakturaen. Påmeldingen er bindende. Påmeldingsslippen leveres på basen eller sendes på e-post.

Klær: Viktig at barna er kledd etter været, og har skift på plassene sine.

Betaling: Avgift for betalte aktiviteter legges i augustfaktura.

Barn med halvdagsplasser

De barna med halvdagsplasser har kun to dager til disposisjon, se programmet- står hvilken dager det gjelder.

Vi gleder oss til å være sammen med dere i denne tiden.

Fravær: Om barnet ditt ikke kommer på de påmeldte dagene, er det viktig at dere ringer oss innen kl. 08.00 på morgenen og gir beskjed.

Første skoledag etter sommerferien er 19.08.2019