En typisk uke på Bryn AKS

barn

Her på AKS starter vi dagen med et smil og et «God morgen» fra kl 7.30 -8.30.  1.trinn har morgenåpning på base blå.  2,3 og 4 trinn har morgenåpning på «Huset».  Fra kl 07.45 – 08.10 serverer vi frokost i form av havregrøt.  Aktivitetene på morgenen er enten lesing, tegning, perling eller legobygging.

 

Når skoledagen er slutt, møter vi barna ved klasserommene og roper opp så vi vet hvem som er her.  Vi starter ettermiddagen på AKS med et måltid.  Mandager, onsdager og fredager får barna servert ulike hjemmelagde supper.  Tirsdager og torsdager må barna ha med matpakke.

 

Når barna har spist og ryddet etter seg er det utetid.  Da har vi ulike aktiviteter i skolegården, hagen, lunden og banen.

 

Etter en halvtime/tre kvarters tid, setter vi i gang med læringsstøttende og styrte aktiviteter. Det er alt fra fysisk aktivitet i gymsalen/ute, ulike kunstprosjekt, matgruppe, lesegrupper, naturfag og valgfag.  Torsdager har vi et aktivitetstilbud der barna får velge hva de skal være med på.  De kan velge mellom allidrett, kunst, musikk, matlagning og natur/skolehage. 1. og 2. trinn har annenhver torsdag og 3. og 4.trinn har annenhver torsdag.  Den torsdagen de ikke har aktiviteter drar de på tur.

 

Alle basene har lekseklubb mandager og onsdager.  Vi avslutter dagene med basetid, hvor barna selv kan få velge hva de vil gjøre.

 

På fredager har alle baser "koseboks", da vi finner på noe litt ekstra, en koselig aktivitet.

 

Alle basene sender ut månedsplan, hvor de ulike aktivitetene vi skal ha står beskrevet. Her står også ulike beskjeder.  Vi skriver også inn informasjon på ukeplanene og beskjeder her.  Det er viktig at alle leser disse.

På 2, 3 og 4 trinn har vi en del barn vi sender av gårde til korpsøvelse og fotballtrening.